Om oss

Om oss bak Nerdepodden

Om Nerdepodden

«Nerdepodden er en podcast for deg som er over snittet interessert i ting som folk flest synes er under snittet spennende.»

Anders og Chris er to gutter fra Fredrikstad som alltid har hatt en trang til å diskutere og løse store og små problemer. Som ekte nerder er fagområdene som diskuteres relativt spredt, og den faglige dybden er varierende.

De studerte fysikk sammen på videregående og er begge glad i naturvitenskap i de fleste former. Etter dette har Anders sin karriere tatt han til IT og markedsføring, mens Chris sin karriere involverer business, finans og bil. De er likevel ikke fremmed for å vandre inn i

fagområder som biologi, medisin, kunstig intelligens e.t.c.

Ettersom Chris flyttet til Ålesund og Anders fremdeles bor i Fredrikstad, er denne podden mest av alt en arena for at de skal kunne fortsette diskusjonene sine. Om du synes dette er verdt å lytte til er det en fantastisk fin bonus.

Kom gjerne med kommentarer til ting vi har diskutert, eller innspill til temaer som burde vært tatt opp, og takk for at du hører på podden!

Oss bak mikrofonene

Chris Gati

Programleder

Gladgutt fra Fredrikstad hvor livet har ført han til Ålesund. Teknisk innsikt og opptatt av teknologi, nyvinninger og lar seg lett fasinere av spennende litt «sprø» og morsomme konsepter.
Jobber i Sparebanken Møre på dagtid, men leser og er opptatt av mye innen forskning, energi og nye teknologiske gjennombrudd. Gavetips: en spennende dings 🙂

Anders Berthling Wisur

Programleder

Anders er en blid nerd som er født og oppvokst i Fredrikstad. Der har han kone, barn, hund, hus og Tesla. Anders har bakgrunn innen realfag, markedsføring, programmering, og IT generelt. I tillegg er han etter hvert en jævel på å pusse opp hus. Noen ord som beskriver Anders godt er: smørblid, ENGASJERT, ivrig, energisk, nøyaktig (samtidig ganske vimsete), arbeidsom, nerd.
Ord som absolutt ikke passer Anders: stillesittende, søvnig og uinteressert.

Bli med oss på Patreon

Hobby og for moroskyld, men vi har fortsatt utgifter til server, hosting og lisenser. Om du liker det du hører støtt oss gjerne med en slant. Vi setter stor pris på støtten!